bananpandekager

Bananpandekager er perfekt til en hurtig snack

Bananpandekager er perfekt til en hurtig snack

Hvis du har lyst til en snack eller en lækker dessert, men du ikke gider at gå ud at købe noget, er det perfekt, hvis du laver bananpandekager. Der vil du typisk have alle de ingredienser, du skal bruge. I stort set alle hjem findes et par bananer, der er klar til at blive brugt. De fleste har også mælk og æg i køleskabet og mel i køkkenskabet, og så er du faktisk ved at være klar. Har du også sukker og lidt salt, kan dine bananer få den helt rette smag. Det gør, at du ikke behøver at forlade dit hjem, selvom du har lyst til noget sødt. 

Det er også meget nemt for dig at lave bananpandekagerne. Du skal bare mose bananerne, og blade det sammen med æg og mælk, der er pisket sammen. De tørre ingredienser blander du sammen i en skål for sig, inden du blander det sammen med den anden blanding. Og så er du faktisk klar til at stege pandekagerne på panden. Nemmere kan det da næsten ikke blive. 

Har du brug for at følge en opskrift, når du laver pandekager, kan du altid nemt finde en opskrift via nettet. Der findes i dag en lang række forskellige former for online kogebøger. En af dem, der er meget brugt, er dk-kogebogen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for opskrifter, og det er nemt for dig at søge i blandt dem og finde frem til dem, der passer til dig. 

De har derfor selvfølgelig også en god opskrift på bananpandekager, der vil være meget nem for dig at følge. Dermed tager det dig ikke særlig mange ekstra minutter, før du kan få stillet din lækkersult. Det er virkelig en stor fordel for dig. Se deres gode opskrift på bananpandekager på denne adresse https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14172/bananpandekager