rensning af fliser

Bliv fri for alger og flisepest med rensning af fliser

Bliv fri for alger og flisepest med rensning af fliser

Er fliserne på din terrasse eller i din indkørsel blevet grimme og overbegroet med alger eller flisepest? Så er det en god idé at få dem renset, inden skaden bliver værre. Du bør dog holde igen med egne forsøg på rensning af fliser. I værste fald kan du ødelægge flisernes skaller – og så er de blot endnu mere udsatte for vind, vejr og angreb fra diverse vegetation.

Lad Kragelund Tagrens forestå rensning af dine fliser

I Danmark giver de omskiftelige, og til tider temmelig våde, vejr forhold gode vækst betingelser for såvel flisepest som alger. Flisepest har ikke brug for organisk næring, og har derfor inden problemer med at brede sig på såvel fliser som på facader og hustage, og er en sand plage for boligejere.

Flisepest er kendetegnet ved blomster lignende udvækster, som ses på fliser og sten, og som typisk optræder i gule, grønne, hvide eller sorte farvetoner. Lige som alger, kan flisepest få din facade til at fremstå mørk og slidt – og hvis alger og flisepest ikke behandles løbende, vil hele huset og dets omgivelser hurtigt blive grimt at kigge på. Kragelund Tagrens kan tilbyde en grundig og dog skånsom oprensning af dine fliser, så at disse på rekord tid får nyt liv, og kommer til at fremstå smukke og ensartede.

Kragelund Tagrens har mange års erfaring med rensning af udendørs fliser ved anvendelse af højtryks renser i kombination med effektive behandlings midler og efterfulgt af forebyggende og beskyttende imprægnering af dine fliser. Dine fliser bliver flotte og skinnende, uden spor af alger eller flisepest, uanset hvor befængte de end måtte have været ved projektets påbegyndelse. Er du i tvivl, tilbyder Kragelund Tagrens altid en gratis prøve rensning, så du med egne øjne kan iagttage effekten.

Du kan læse mere om rensning af fliser ved Kragelund Tagrens på kragelundtagrens.dk