kay bojesen

Er du på udkig efter designklassikere?

Er du på udkig efter designklassikere?

Når det kommer til dansk design, så er der bare nogle klassikere, som har ramt helt plet. Det betyder også, at man stadig ser klassikerne i de danske hjem. Det kan bl.a. skyldes, at der er ramt plet ift. et tidløst design. Det kan også betyde, at designeren har været god til at forny sig løbende, hvilket gør at der løbende tiltrækkes nye kunder og målgrupper. 

En af de designere, som har haft stor succes er Kay Bojesen. Med sine populære og signatur figurer i træ, er der lavet et design, som ses i mange af de danske hjem. Det gælder bl.a. aben. 

Kay Bojesen byder dog på meget forskelligt. Det betyder også, at der kan findes designs til forskellige anledninger, og forskellige formål. Eksempelvis finder man både tallerkener, glas, sengetøj, gyngehest, print, tæpper og rangler – alt sammen til børn. Udover dette så finder man figurer i mange forskellige udformninger. Det gælder alt fra biler, garder, måger, fugle og figurer til jul. Derudover er der også lavet forskellige ting til køkkenet. Det gælder alt fra salatbestik, serveringsplatter, serveringsskåle, salt- og peberkværn og meget mere. 

Er tiden inde til nyt Kay Bojesen design? 

Hvis du ønsker at give Kay Bojesen figurer eller andet som gave eller til dig selv, så er der mange muligheder for at finde noget, som matcher anledningen. Måske er du på udkig efter en dåbsgave, en gave til en fødselsdag eller måske ønsker du en ny tilføjelse til indretningen. Med en figur eller andet fra dette mærke går man ikke helt galt i byen – og man kan med garanti finde en ting, som kan stå fremme i mange år frem. 

Hvis du ønsker inspiration til, hvad du kan købe, så er der god grund til at undersøge udvalget hos Designerklassikershop. Du finder deres udvalg og hjemmeside her: https://designklassikershop.dk/shop/kay-bojesen-2s1.html