facadeskilte

Et enkelt facadeskilt eller flere af slagsen?

Et enkelt facadeskilt eller flere af slagsen?

Hvad tænker du på, når du tænker på et facadeskilt?

Langt de fleste mennesker forestiller sig sådan et stort skilt, der næsten er i tre dimensioner, som hænger ude foran en butik, gerne ophængt over indgangen, der indikerer for de forbipasserende, at her er der tale om en given butik eller virksomhed, man kan besøge.

Men hvordan ser dette skilt så ud for dit indre øje?

Nogle ser for sig et enkelt sammenhænge skilt, hvor selve navnet og andet er skrevet på denne plade. Andre ser nogle fremhævede bogstaver, der er sat op enkeltvis.

Nogle har flere facadeskilte hængt op samme sted, så de sammenlagt kan give det ønskede resultat, man ser.

Andre facadeskilte kan være af enkelte bogstaver, der er sat i forlængelse af hinanden og danner et navn, hvor der så er lys bag på dem, omkring dem eller som simpelthen skifter farve eller blinker i forskellige mønstre.

Måske kan du endda komme i tanke om andre eksempler end dem, vi har opridset her, men hvad er så at foretrække til ens butik ved valg af facadeskilt?

Det hænger jo sammen med det visuelle udtryk, man gerne vil sende til kunderne og de potentielle af slagsen. 

Man vil gerne gøre opmærksom på sig selv, man vil ikke være for anonym, men man vil måske heller ikke være alt for frembrusende.

Desuden vil man ikke kaste alt for mange penge efter gigantiske bogstaver, der sættes op, hvis et enkelt facadeskilt på plade kan klare sagen for en.

Skal der lys i, for hvis der skal det, kan det komme til at koste ekstra – specielt hvis det er tændt hele natten, hvor man ikke holder åbent.

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med facadeskilte, og du kan blive klogere på emnet og se et stort udvalg af diverse facadeskilte her: https://www.nordiksign.dk/