Skønhedsklinik i København, Inviocare

Få den bedste behandling hos din lokale skønhedsklinik i København

Få den bedste behandling hos din lokale skønhedsklinik i København

Er du træt af at se, hvad alderen gør ved dit ansigt, og vil du gerne udskyde ældningstegnene nogle år? Så kan du trygt opsøge en moderne skønhedsklinik. Her vil du nemlig kunne få en af de nye behandlinger med enten Botox eller filler – eller begge i kombination – som kan hjælpe dig med at skabe og bevare et harmonisk og ungdommeligt udseende. Og det til en pris der ligger væsentligt under prisen for kirurgisk skønhedsbehandling.

Hvad kan en skønhedsklinik hjælpe mig med?

Som årene går mister vi alle sammen volumen i ansigtet. Mange oplever tilmed at tyngden trækker sydpå, og gør underansigtet bredere og kæbe linjen mindre markeret. Samtidig mister kindbenene deres skarphed, hvilket vil bevirke at ansigtet ikke længere har sin ungdommelige hjerteformede facon.

Dette kan der rettes op på ved hjælp af Botox og filler. Med filler – til tider kendt under varemærker som Restylane eller Juvéderm – kan volumen i kinderne genskabes. Herved opnås samtidig et løft af underansigtet, således at der kommer en flot facon på dette igen.

Kæbe linjen kan styrkes med filler, og hængende hud i dette område strammes op ved hjælp af Botox. Har dine læber mistet deres fylde kan en dygtig behandler genskabe denne med filler injektioner. Og så kan den lodrette bekymrings rynke mellem dine øjenbryn, som måske får dig til at se ældre ud end du er, hurtigt elimineres ved hjælp af Botox.

Botox fjerner også kragetæer omkring dine øjne samt rynkerne i din pande, og kan desuden anvendes i forbindelse med læbe forskønnelse. Blottes dit tandkød når du smiler eller ler – det såkaldte gummy smile – kan du med Botox injektioner rette op på dette, hurtigt og effektivt. Og så kan Botox anvendes i forbindelse med sved behandling, hvis du har fået en overdrevet tendens til at svede i armhulerne.

Du kan læse mere om skønhedsbehandlinger hos Inviocare – din skønhedsklinik i København – på Inviocare.com.