tandlæge aarhus

Få flotte tænder med hjælp fra din tandlæge i Aarhus

Få flotte tænder med hjælp fra din tandlæge i Aarhus

advertorial

Skal dine tænder holde hele livet, så du slipper for gebis eller protese? Så handler det om at passe rigtig godt på det blivende tandsæt. Her er der tale om det sæt tænder der dukker op som erstatning for mælketænderne – dit allerførste tandsæt.

Når først det blivende tandsæt er på plads vil der ikke vokse flere tænder ud. Derfor er det meget vigtigt at du hver dag børster tænderne og renser imellem dem med tandtråd. Og samtidig bør du besøge din tandlæge mindst én gang – og faktisk helst to gange – om året.

Hvorfor er det vigtigt at gå til tandlæge?

Det er utroligt vigtigt at du passer dine tandlæge besøg, også selv om du ikke mener at dine tænder fejler noget. Der kan nemlig sagtens skjule sig tilløb til eksempelvis parodontose eller karies under tandkødets rand eller mellem dine tænder på steder du ikke selv kan se med det blotte øje.

tandlæge aarhus

Din tandlæge har de stærkeste forudsætninger for at kunne opdage ansatser til diverse dårligdomme. Og så vil han eller hun kunne sætte en forebyggende plan i værk.

Så hvis du synes det er spild af penge at gå til tandlæge når du ikke har smerter skal du tænke på at dine tandlæge besøg bliver langt dyrere hvis skaden er sket. I så tilfælde skal du nemlig i gang med en behandling som hurtigt kan vise sig at trække tænder ud, så at sige. Og her er det at det langt bedre kan betale sig at besøge tandlægen en til to gange om året for et årligt eller halvårligt tandtjek.

Find din nærmeste tandlæge i Aarhus

Hvis du bor i Aarhus giver det mening at finde en tandlæge med klinik i Smilets By. Du kan for eksempel vælge TandlægeCenteret Clemens Torv – klik ind og læs mere på hjemmesiden clemenstand.dk