kloakrensning

Få renset din kloak

Få renset din kloak

advertorial

En kloak bliver brugt flere gange dagligt, både af dig og din familie, men også når det regner og sner. Det betyder at fra tid til anden kan det være nødvendigt at spule den ren, så den igen funger optimalt. Det er din pligt som husejer at sikre at din del fungerer optimalt. Du kan læse mere på https://www.lihn-kloak.dk/hjoetryksspulinger.

En velfungerende kloak er med til at sikre vores almene sundhedstilstand, og betyder at vi ikke skal leve sammen med rotter og affald i en skøn forening. Rotter spreder sygdomme fra andre dyr og videre fra mennesker til andre mennesker. 

kloakrensning

Få foretaget en TV-inspektion

Er din kloak stoppet, er der begyndt at lugte af kloak eller vil du gerne sikre dit kloak mod besøg af rotter, skal du kontakte en autoriseret kloakmester. Du må ikke selv ordne din kloak. Kun rense området omkring. 

Din kloakmester vil derefter starte med at lave en TV-inspektion af din kloak og på baggrund af dette vil han kontakte dig og foreslå en løsning. 

Hvis din kloak er stoppet, vil han spule den ren, så der igen kan komme vand og afføring ned og væk uden problemer. 

Er der et hul et sted på din kloak, hvilke ved siden af får det til at lugte også er en ren invitation til områdets rotter, som anser en kloak som det rene paradis. Derfor er det også en god ide at få sat et filter op, på den del af kloakken, der fører op til din bolig. Så slipper du i det mindste for at de kommer ind via kloakken. 

Du kan med fordel sørge for at der ikke er træer med blade, der falder ned på dit tag og ender med at stoppe dine tagrender. Hvis vandet ikke kan komme ned i kloakken vil det i stedet ende på loftet eller i kælderen.