Gulvafhøvling Slagelse

Få tilbud på professionel gulvafhøvling i Slagelse

Få tilbud på professionel gulvafhøvling i Slagelse

Er trægulvet i dit hjem behandlet med lak eller fernis i den gamle stil – det vil sige, tykt, mørkt og tungt – og ønsker du dig bare et fint og lyst trægulv? Så skal du få fat på dit lokale gulvfirma, som kan hjælpe dig med en effektiv gulvafhøvling. Med en gulvafhøvling kan du fjerne den mørkt lakerede overflade, under hvilken det fine trægulv gemmer på endnu et lag af ganske ubehandlet træværk.

Kan jeg ikke bare selv afhøvle mit trægulv?

I princippet kan det godt lade sig gøre for privat personer at leje en maskine til gulvafhøvling, og selv give sig i kast med det tunge projekt. Men det, at det er muligt at leje en gulvafhøvling maskine hos det lokale byggemarked, er ikke ensbetydende med, at det er verdens bedste idé selv at forsøge sig med en gulvafhøvling.

En sådan maskine er nemlig et noget mere omstændeligt apparat at betjene end en maskine til gulvafslibning. Hvor en gulvafslibning maskine anvender sandpapir til på skånsom vis at fjerne højst 2 millimeter af et trægulvs overflade, vil en maskine til gulvafhøvling gå anderledes radikalt til værks. Maskinen er forsynet med en roterende valse, på hvilken der er monteret små knivlignende skær, som er virkelig skarpe, og som ”skræller” helt op til en halv centimeter af gulvet.

Du kan, med andre ord, komme temmelig galt af sted med en sådan maskine, hvis du ikke har det rette håndelag og en god portion erfaring. Hvis du ønsker at minimerer risikoen for skader på dit trægulv, bør du i stedet overlade opgaven til en professionel gulvmand.

Hvad får jeg med en professionel gulvafhøvling?

Når du vælger at alliere dig med en faglært håndværker, får du – ud over selv gulvafhøvlingen – en gulvafslibning og en efterbehandling af dit trægulv efter dit eget valg. Læs mere – og få et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling – på gkservice.dk