tilbud på gulvafslibning

Find et stærkt tilbud på gulvafslibning online

Find et stærkt tilbud på gulvafslibning online

Er dit trægulv blevet både grimt at se på og ubehageligt at betræde? Så bør du kontakte din lokale gulvmand med henblik på et tilbud på en gulvafslibning.

Hvordan foregår afslibning af gulve?

Når du bestiller en gulvafslibning hos et professionelt gulvfirma vil det som regel inkludere en efterbehandling efter eget valg. Du og din gulvmand vil efter inspektion af dine trægulve blive enige om hvori denne skal bestå. En dygtig gulvmand med mange års erfaring og rutine vil hurtigt kunne vurdere hvilken form for behandling som tjener dit gulv bedst, og råde dig herefter.

Det endelige valg af efterbehandling vil selvfølgelig bero på dine ønsker og temperament samt gulvmandens ekspertise. Har du for eksempel et travlt liv med fuldtidsjob, små børn og måske kæledyr vil din gulvmand højst sandsynligt råde dig til at undgå de sarte sæbe behandlede gulve og i stedet gå efter en klar hvid pigmenteret lak. På den måde vil dit trægulv nemlig kunne holde sig smukt i mange år uden at du konstant skal vedligeholde overfladen med sæbe spåner.

Dernæst vil selve afslibningen påbegyndes. Dennne foregår ved hjælp af en særlig maskine som er forsynet med en roterende slibe rondel. På denne monteres sandpapir i forskellige korn størrelser. Når maskinen køres hen over gulvet vil træværkets overflade på skånsom vis slibes bort og et helt nyt gulv komme til syne.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionel gulvafslibning kan gøre for dit trægulv som kan blive flere toner lysere og samtidig fri for alle grimme overfladiske skønhedspletter. Og så vil gulvet stå som var det ganske nylagt, klar til at tage imod den til din gulvafslibning hørende efterbehandling.

Få mere information om gulvafslibning

Hvis du vil vide mere om gulvafslibning og efterbehandling af trægulve kan du klikke ind og læse videre her.