kursuslokaler og konferencecenter

Flotte kursus- og mødelokaler

Flotte kursus- og mødelokaler

Mangler du et konferencecenter til at afholde dit næste kursus, møde eller lignende? Så kan Sandbjerg Gods byde på nogle helt fantastiske omgivelser til dette. De fungerer som kursusejendom for Aarhus Universitet, men tilbyder også kursuslokaler til eksterne kunder, som skal afholde møder og uddannelsesaktiviteter. Den smukke ejendom ligger i Sønderborg og består af en række forskellige bygninger, der er placeret i de skønneste naturomgivelser. Her får du flotte grønne omgivelser samt en udsigt over vandet, og ejendommen i sig selv er utrolig velholdt og smukt indrettet.

De tilbyder mødelokaler af forskellige størrelser og med varierende indretning, så der er noget til alle formål. Det kan være alt lige fra mindre gruppelokaler med plads til omkring 8 personer, til de helt store auditorier og lokaler med plads til op til 140 mennesker. Derfor kan du finde et lokale til dine behov, uanset om du skal afholde et mindre, intimt møde eller et stort, omfattende kursus. Mødelokalerne er naturligvis udstyret med alt det grundlæggende AV-udstyr, ligesom det er muligt at leje ekstra udstyr ved behov.

Ud over de fantastiske kursuslokaler, så finder du på Sandbjerg Gods også mange andre skønne rum. Foruden de 74 værelser med i alt 105 sengepladser, indeholder ejendommen blandt andet en fjernsynsstue, en spisestue, et bibliotek, et opholdsrum, sauna, og ikke mindst en havestue. Det er altså nogle enormt brugbare og praktiske faciliteter til at afholde møder og kurser, men I kan også med fordel anvende jer af godsets andre arealer – både indendørs og udendørs. Her er der fokus på selv de mindste detaljer, og de fine kursuslokaler i Sønderborg vil leve op til selv de højeste forventninger. Klik selv ind på hjemmesiden for at læse meget mere om lokalerne og se, hvilke muligheder der er for dig og din virksomhed, når I står og mangler et kursuslokale til jeres næste arrangement.