Altandörr

Giv altanen eller terrassen mere stil med en ny altandør

Giv altanen eller terrassen mere stil med en ny altandør

editorial

Er du i gang med at planlægge istandsættelsen af din nye lejlighed, eller renoveringen af dit hus? Så bør du tænke altanen eller terrassen ind i projektet.

Du vil i længden blive glad for at du lod altan, balkon eller terrasse sætte flot i stand når nu du havde muligheden. Og samme anledning kan du med stor fordel vælge at lade den gamle, slidte altandør udskifte.

Hvorfor skal jeg købe en ny altandør?

Der er flere gode grunde til at købe en ny altandør. Din gamle dør kan, hvis den har mange år på bagen, være årsag til varmespild og træk.

image

Ved at udskifte din gamle altandør med en ny dør øger du mængden af lys i dit hjem. Du får også den fordel, at du kan udnytte rummet endnu bedre. Og med en dobbelt altandør vil du kunne lufte bedre ud, idet du blot skal slå begge døre op og lade den friske luft strømme ind.

Hvilke typer glas findes der til altandøre?

Du kan vælge en altandør med isolerende glas eller solafskærmende glas. Sidst nævnte har den store fordel at du kan nedbringe temperaturen i stuer og værelser ganske betragteligt i løbet afde varme sommer måneder. Samtidig kan du forhindre solfalming af vægge og gulve.

Når du vælger dobbelt eller tredobbelt isolerende glas, holder du kulden ude og varmen inde. Dette kan have stor betydning for dine samlede udgifter til opvarmning af boligen. Og så vil din nye altandør hurtigt have tjent sig selv hjem.

Har jeg brug for en enkelt eller dobbelt altandør?

Din dobbelte terrassedør vil være i stand til at give dig den maksimal udnyttelse af pladsen.

Så en dobbelt altandør er altid den bedste løsning, hvis du har plads til det. Men hvis du ikke har pladsen, kan du vælge en enkeltfaget altandør. Denne type dør bliver mere og mere populær, da den ikke optager så meget plads, når den er åben.

Uanset hvilken type dør du vælger, skal du sørge for, at den åbner indad eller udad, alt efter om du har mere plads på terrassen eller i det tilstødende rum. Og nyd at drage fordel af det øgede lys indfald hele året rundt!

Find din nye enkelte eller dobbelte altandør online på klarfonster.se