advokat

Giv din advokat adgang til det, der ønskes, og spil med åbne kort

Giv din advokat adgang til det, der ønskes, og spil med åbne kort

Mange mennesker har måske ikke et godt forhold til advokater, fordi de tabte en retssag en gang, så de både er sure på modpartens advokat, og så har de mistet tilliden til deres egen advokat, fordi de måske føler, der ikke blev gjort godt nok for deres sag.

Men måske ligger årsagen faktisk hos klienten selv, fordi vedkommende endte med at korrumpere sine egne chancer for at få forelagt en god sag.

Nu er der som bekendt mange årsager til, at man kan have brug for hjælp fra en dygtig advokat, men vi holder os lige i dette eksempel til det klassiske scenarie, hvor der er tale om en retssag, hvor begge parter har behov og brug for en advokat.

For hvis man skal have det bedste ud af sin sag, så er man nødt til at være 100 procent ærlig i sin udtalelser til advokaten og fremlægge alle de beviser, dokumenter med videre, som der bliver ønsket fra dennes side.

Selv hvis nogle af disse informationer måske kan svække din sag, når det skal prøves i retten, så vil det stadig give din advokat et bedre udgangspunkt at forsvare dig på.

For sidder du inde med noget information, som du tror, der ikke kan findes frem til, så vil det virkelig kunne ødelægge din sag en hel del, hvis modparten har fundet frem til disse oplysninger – mens din egen advokat ikke har kendt til det.

Din advokat skal have det bedste udgangspunkt at forsvare dig på, og det gør man bedst ved at lægge alle kortene på bordet og forklare, hvordan landet ligger helt reelt og sandfærdigt.

Det kan føles modbydeligt at skulle gøre i starten, specielt hvis man tror, at disse informationer kan svække din sag, men husk på, at din egen advokat er der fuldt ud for at sørge for, at du får den bedste oplevelse i retten.