hundesko / hundestøvler

Har en hund virkelig brug for hundesko?

Har en hund virkelig brug for hundesko?

advertorial

Når man hører sådan noget med, at man kan få hundesko eller hundestøvler til ens hund, så vil der nok være nogle, som der tænker, at nu går det for vidt med at udsmykke ens hund!

Man forestiller sig ikke bare sådan nogle mennesker, som der tager deres hunde med til hundeudstillinger, men som også pynter dem så gevaldigt og gør så meget ud af dem, at det koster alverdens penge.

Der er jo også dem, som der behandler dyr som mennesker, og selvom hunden er en del af familien, så er det stadig en hund, der har lavere rang end mennesker, selvom man passer godt på den.

Andre mennesker går jo meget op i, at deres hund skal ligne deres ejer, så de giver dem netop en masse tøj på og pakker dem ind i tæpper og alt muligt andet, hvorfor man glemmer, at hunde har klaret sig længe i mange år uden alle de ting, den fik fra mennesker.

image

Hundesko er faktisk til gavn for hunden

Men de her hundesko, som vi taler om, er faktisk nogle, som der er til gavn for hunden, og som man ikke giver den på, fordi man gerne vil udsmykke den.

Derfor vil man nok også kunne se, at de her hundesko og hundestøvler ikke er så ornamenteret, som man måske kunne tro, for her er det funktion og ikke stil, som man går efter.

Årsagen til, at man bør give ens hund de støvler og sko på, kan være fordi, at hunden har sårbare poter, den har brændt sig under poterne, eller den har fået en rift eller et sår samme sted.

Derfor skal man beskytte poten, som vi mennesker får plastre på af samme årsag, og så undgår man også, at hunden vil begynde at bide i sit sår på et tidspunkt.