kabinescooter

Hvad er en kabinescooter?

Hvad er en kabinescooter?

En kabinescooter er en scooter med tre hjul, som også er forsynet med en kabine. Den lille, fikse kabinescooter kombinerer således det bedste fra bilen og fra scooteren.

Du kan hurtigt og billigt komme igennem byen og samtidig befinde dig i tørvejr når du færdes på din kabinescooter. Du har samtidig stor frihed, bedre parkerings muligheder, og en høj grad af fleksibilitet. Og så koster en kabinescooter blot en brøkdel af en bil i såvel anskaffelse som i forbrug.

Der ud over er en moderne kabinescooter, som kører på elektricitet, særdeles miljø venlig – i særdeleshed når man sammenligner med den konventionelle bil. Med en kabinescooter kan du nemt klare dagens ærinder uden at skulle udlede store mængder CO2 til din omverden. Og dette afspejles også i de manglende grønne afgifter ved en elektrisk kabinescooter.

Hvor kan jeg købe en god kabinescooter?

Hos Electric Vehicles finder du et stort og velassorteret udvalg af elektriske kabinescootere fra brands så som Sym, CG, Gilera, Honda, Ape-50, Kymco, Ariens, Echo, Generic, JT Sprockets, Benelli, Goccia, Kawasaki, Kohler, FMC, Tuzo, Sikolene, Hyker, Liqui Moly, NGK, Did Chains, Wolfgarten, Keeway, Eurol, Briggs & Stratton, Avon og Pirelli. Bag alle mærker står producenter som borger for den høje standard og gennem mange år har præsenteret praktiske og funktionelle køretøjer i solid og holdbar kvalitet.

Samtlige kabinescootere, du finder hos Electric Vehicles, er godkendt efter alle gældende standarder hvad gælder såvel sikkerhed som køre egenskaber. Når du vælger at købe din kabinescooter hos Electric Vehicles kan du altid komme forbi butikken og prøve en af de mange forskellige modeller. På den måde kan du selv fornemme hvordan køre egenskaberne og komforten i den pågældende scooter er.

De dygtige medarbejdere hos Electric Vehicles står selvfølgelig klar til at rådgive og vejlede dig omkring dit valg af scooter – læs mere på https://www.electric-vehicles.dk