autoværksted

Hvad gør du hvis din bil er punkteret?

Hvad gør du hvis din bil er punkteret?

advertorial

Uanset om man står derhjemme, er ude at køre, eller noget helt tredje, så er det skide irriterende, når ens bil punkterer. Men hvad skal du gøre, hvis din bil punkterer, og hvordan kan du løse problemet? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Ring efter vejhjælp

Hvis du har et abonnement på vejhjælp, så kan du ringe til dem du har det hos, og få vejhjælp til at komme og hjælpe dig. De kan enten skifte dæk på stedet, eller tage din bil med til et bilværksted i Viborg. Om de kan lave den på stedet afhænger af hvor voldsomt den er punkteret, og om der er sket andet i processen.

image

Skift selv dæk

Hvis du selv er lidt ferm med dine hænder, så kan du selv skifte dæk på bilen, og derved hurtig være kørende igen. Dette er dog kun muligt, hvis du har et reserve dæk i bilen, og også har det nødvendige værktøj ved hånden. At kunne skifte dæk selv er klart den bedste løsning, hvis man gerne vil have det fikset hurtigst muligt.

Få hjælp fra en ven

Hvis du ikke er så ferm med dine hænder, så kan det være, at du har en ven, som er det. Her kan du med god samvittighed ringe til din ven og fortælle dem om situationen, og se om du kan lokke dem til at komme og hjælpe dig med at skifte dine dæk.

Denne løsning er typisk den anden hurtigste, da vejhjælp godt kan tage et par timer om at dukke op, alt afhængigt af hvor tæt på de er, og om der er flere i kø til at få hjælp. Hvis det er i en ferie periode, så er der typisk længere ventetide, end hvis det bare er en helt normal hverdag, hvor uheldet er ude.