motocross udstyr

Hvilket motocross udstyr er godt at have?

Hvilket motocross udstyr er godt at have?

Er du relativt ny, når det kommer til motocross? Så kan det være, at du endnu ikke har dannet dig et overblik over alt det udstyr, du skal have fat i. For hvis der er en ting, som kendetegner motocross, så er det, at det er en udstyrssport. 

For at hjælpe dig godt fra start, så finder du flere eksempler herunder på udstyr, som er et must. 

Musthaves når det kommer til motocross udstyr 

Få fingrene i den rette crosshjelm

En af de ting som du uden tvivl skal have fingrene i, er den helt rette crosshjelm. Du vil opleve, hvordan du kan vælge mellem mange forskellige varianter, som både varierer i design, hvorvidt der er skygge på eller ej, og så selvfølgelig hvilke materialer der er brugt. 

Anskaf dig crossbriller

En anden ting du skal anskaffe dig er crossbriller. De er både praktiske, da de kan skærme af for solen, men de kan også hjælpe med, at du ikke får støv m.m. ind i øjnene. 

Køb crossbukser og trøje

Du kommer selvfølgelig heller ikke uden om, at du skal købe både crossbukser og crosstrøje. Det særlige ved denne type tøj er, at der er mange af materialerne, som er både varmeafvisende og ikke mindst slidafvisende. 

Find crosshandsker

Det kan være en ret så god idé, at du også har handsker på, når du skal køre. Find derfor også gerne de helt rette crosshandsker, du kan tage i brug. 

Få gode crossstøvler 

Når du skal køre motocross, så skal du naturligvis også have de helt rette støvler dertil. 

Invester i godt sikkerhedsudstyr

Motocross er nok en af de sportsgrene, hvor der kan være lidt ekstra sandsynlighed for, at du vælter. Derfor må du endelig ikke gå ned på godt sikkerhedsudstyr, som kan tages i brug, hver gang du skal køre: https://www.jegstrupcross.dk/shop/udstyr-voksne-244s1.html