gulvafslibning i Jylland

Kan en gulvafslibning i Jylland ses fra rum til rum?

Kan en gulvafslibning i Jylland ses fra rum til rum?

advertorial

Selvfølgelig kan man se, om der er blevet lavet en gulvafslibning i et lokale i Jylland, hvis man står i ét lokale og kigger ind i det, hvor det er blevet lavet, ellers er der noget galt.

Ellers skal det jo være fordi, at de her lokaler ikke er tilstødende, eller at der på anden måde er obstruktioner, der gør, at man ikke kan kigge ind i det givne lokale, hvor gulvafslibningen har fundet sted.

Men vi mener egentlig mere, om man rent faktisk kan se forskel på gulvene, om der er blevet lavet en gulvafslibning eller ej, hvis de to gulve nu ellers er ens, men det kun er det ene gulv, der har fået lavet en gulvafslibning?

Man kan nok i starten se og dufte det, hvis man der lige har været nogle gulvslibere forbi, men når arbejdsfolkene så har forladt stedet, er det så stadig muligt at se forskel.

gulvafslibning i Jylland

Der burde være tydelig forskel efter en gulvafslibning i Jylland

Der skulle helst gerne være en tydelig forskel at se, hvis man har udført en gulvafslibning på det ene gulv, mens det andet ikke har fået – og det behøver faktisk ikke være ens gulve af træ, der er tale om her.

Men man burde, specielt efter efterbehandlingen har afsat sin virkning, være til at se, at man har forbedret gulvet i sit udseende.

Det er som regel også på den måde, at man kan se, at det vil se flottest ud, hvis man også får slebet det andet eller de andre gulve ned også, så de ser nogenlunde lige nye ud, selvom man egentlig bare havde udset sig, at man skulle have slebet det ene gulv ned.

Det kommer til at se flottest ud hjemme hos dig, hvis du sørger for at få slebet alle trægulvene ned, også selvom det måske ikke lige kan finde sted samme dag.