Skoda Brøndby

Køb brugt Skoda hos Skoda Brøndby

Køb brugt Skoda hos Skoda Brøndby

Skal familiens gamle bil skiftes ud, eller blot have en ”staldkammerat” i garagen? Så kan du med stor fordel overveje en Skoda.

Hvorfor skal min næste bil være en Skoda?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en Skoda – især hvis du er i markedet efter en familie venlig bil. De tider er for længst forbi hvor Skoda biler var offer for hån og latterliggørelse.

Alle, som er vokset op i halvfemserne kan huske de vandede Skoda vittigheder som gjorde nar af Skoda bilernes ringe køre egenskaber og dårlige sikkerhed. Men i mellemtiden er der sket rigtig meget for Skoda som den dag i dag præsenterer en lang række virkelig gode og solide bil modeller som for eksempel Skoda Citigo, Skoda Fabia, Skoda Kamiq, Skoda Karoq, Skoda Kodiaq, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Skoda Roomster, Skoda Scala, Skoda Superb og Skoda Yeti.

Især Skoda Fabia og Skoda Octavia er populære valg for børnefamilien som søger en rummelig bil med god sikkerhed og moderne funktionalitet uden at det skal slå bunden ud af husholdnings budgettet. Og Skoda Citigo er et af de moderne storby singlers foretrukne valg når der er behov for en lille rap edderkop til mindre ærinder og bykørsel.

Spar penge, og køb en brugt Skoda i stedet for en ny

I forvejen er Skoda ikke nogen særligt dyr bil – heller ikke fra ny af. Men hvis du virkelig vil sætte trumf på besparelsen køber du en brugt Skoda med mindst tre år på bagen. En sådan Skoda vil nemlig have smidt det meste af sin nyværdi, og vil således kunne erhverves til en pris som ligger langt under den pris du ville have betalt for den fra ny. H

Hos Skoda Brøndby finder du altid et velassorteret udvalg af brugte Skoda biler til salg – se dem alle på skoda-brondby.dk