Sæbedispenser

Pynt du kan købe til badeværelset

Pynt du kan købe til badeværelset

advertorial

Der findes en række sjove og unikke dekorationer, som du kan købe ud til badeværelset, for at give det et strejf af personlighed og stil. Uanset om du leder efter noget til at hænge på væggene eller noget til at sætte på håndvasken, er der helt sikkert noget derude, der passer til dine behov. Vi har givet nogle bud på, hvad du kan købe ud til badeværelset i dette indlæg, der kan give det lidt mere liv og personlighed, end det kliniske udtryk.

 

Sæbedispenser

 

Sæbedispenser

En sæbedispenser ud til badeværelset er ikke til at undvære. I stedet for at have grimme sæbebeholdere til at stå fremme og ødelægge stilen ude på badeværelset, kan du hælde sæben over i en pæn sæbedispenser. På denne måde får du et mere stilrent og pænt udseende ude på badeværelset. Du kan vælge mellem mange, både i glas, plastik eller gummi.

 

Badeforhæng

Et badeforhæng på badeværelset er en perfekt måde at skabe lidt mere liv i rummet på. Badeforhæng fås i en række forskellige former og størrelser, og nogle har særlige motiver, der kan give badeværelset lidt mere personlighed. Det kan være motiver ude fra naturen eller af kendte malerier. Du kan også vælge et badeforhæng, der har flere farver på sig. Et badeværelset er nemlig typisk hvidt, og derfor kan farver gøre en masse ved rummet, så det ikke virker så klinisk.

 

Planter

Der er mange fordele ved at sætte en plante på badeværelset. Den vil lyse badeværelset op og give det friskhed, samtidig med at den bidrager til at forbedre luftkvaliteten. Hvis du ikke ønsker, at andre ting skal fylde rummet, kan det være en attraktiv måde at sætte en lille potteplante på toppen af håndvasken eller i vindueskamrene for at give det lidt liv. Der er særlige planter, der trives godt ude på badeværelset. Det kan du få gode råd til ude i dit lokale plantecenter.