Reparation af emalje badekar

Sådan får du succes med din badeværelsesrenovering

Sådan får du succes med din badeværelsesrenovering

advertorial

Det vil altid være et stort projekt at kaste sig over, når man skal renovere et badeværelse. Det kræver en del planlægning fra din side, og du skal have en klar idé, om hvordan du gerne vil have slutresultatet skal se ud. Der er nogle ting, du skal være opmærksom på, før du kaster dig over at istandsætte dit badeværelse. Læs i dette indlæg, om hvordan du får succes med dit badeværelsesrenovering med et par gode råd.

 

image

 

1. Hvordan skal det indrettes?

Hvordan skal dit nye badeværelse indrettes? Der er mange muligheder at vælge imellem, men du skal naturligvis finde en løsning, som giver mening på dit badeværelse. Det kan være, at du har savnet nogle ting i dit gamle badeværelse, som du gerne vil have implementeret i dit nye. Du kan med fordel få tegnet en plantegning over dit badeværelse, så du kan selv være med til at justere og ændre på indretningen. Dog skal du være opmærksom på, hvorhenne nogle ting skal stå. Et toilet skal helst gerne være det samme sted som sidst, da der er rør til afløbet der. 

 

2. Hvordan skal designet være?

Der er også forskellige typer af designs som du kan vælge til dit nye badeværelse. Her gælder det om, at du finder noget design, der stemmer overens med resten af huset. Hvis du i forvejen bor moderne, så kan det være en god idé, at du også vælger et badeværelse, der har moderne inventar og interiør. Fordi så har du nemlig en gennemgående stil i huset. Det kan være, du kommer til at bibeholde nogle ting på dit badeværelse, som egentlig er i pæn stand. Det kan f.eks. være din håndvask eller badekar, som måske bare trænger til en ny emalje

 

3. Få lavet et budget

Før du går for alvor i gang med renoveringen, så skal du have udarbejdet et budgetoverslag. Her kan du tilføje alle renoveringer og prisen på dem, så du har et overblik over, hvad du har at gøre med. Det vil kun hjælpe dig i sidste ende, så du ikke pludseligt har mistet penge på noget, som egentlig skulle have gået til noget andet.