Skønhed, Creme

Sådan finder du en god creme til din hud

Sådan finder du en god creme til din hud

En god creme til ansigt eller krop er vigtig. Du har ofte behov for at fugte din hud, for at den holder sig pæn – ikke for tør og ikke for olieret. Det kan dog være svært at finde frem til den rette creme. Der findes mange slags på markedet. Og hvilken er bedst for netop din hud?

Læs med i denne guide og find ud af mere.

Vælg creme til almindelige hud

Er din hud helt almindelig, er der rigtig mange cremer, du godt kan bruge. Det kan dog være svært lige at vælge. Derfor kan det være en god idé at teste flere mærker af. Det kan du f.eks. gøre ved at gå ind i en butik og prøve cremerne. Du kan også udvælge en god creme ud fra, hvad der bliver skrevet om den online. Prøv at bestille den og se, om den gør noget godt for netop din hud. 

Find en god creme til sensitiv hud

Har du allergi og tåler du ikke parfume? Eller døjer du måske med eksem eller sart hud? Det er vigtigt for dig at undgå cremer og hudpleje, hvor der netop er tilsat parfume eller andre kunstige ingredienser. Da det kan være skidt for din hud. 

Opdag nogle rigtig gode cremer til sart hud her: https://vitacreme.dk/ 

Sådan vælger du creme til tør hud 

Rigtig mange døjer også med tør hud. Årsager til at din hud er tør, kan ofte være, at det er vinter udenfor eller at du ikke har brugt en god nok creme til din hud. Eller måske bruger du nogle renseprodukter, der er alt for udtørrende. Du kan heldigvis finde mange fugtende og fede cremer, der er gode for din tørre hud. 

Der findes cremer til alle slags hudtyper. Det handler blot om at researche lidt for at finde frem til den helt rette creme.