excel kurser

Styrk dine kompetencer med Excel kurser

Styrk dine kompetencer med Excel kurser

Savner du et bedre flow i dine medarbejderes arbejds rutiner og processer? Og overvejer du af samme grund at udrulle et nyt, smart – og dyrt – system til at udfylde dette formål? Så bør du overveje, om ikke det bedre kunne betale sig at opgradere medarbejdernes kendskab til Microsoft Excel.

Hvad kan Microsoft Excel?

Det giver faktisk næsten mere mening at spørge om, hvad Microsoft Excel ikke kan – i hvert fald når det handler om opsamling og bearbejdning af data. Microsoft Excel har, i kraft af sin status som fast bestanddel i Microsoft Office pakken – altid været tilgængelig for kontorfolk, som har haft Microsoft Office pakken installeret, eller adgang til applikationerne via Microsoft Office 365.

Mange mennesker benytter til hverdag Microsoft Excel på forskellige niveauer og til et hav af forskellige formål. Og uanset om man udelukkende benytter de simple og mest basale regnearks funktioner som for eksempel sammenlægning af tal i kolonner eller sortering efter alfabetet, eller om man anvender Microsoft Excel på et uhyre avanceret niveau hvor såvel komplekse formler, database udtræk og diverse programmerings sprog er i spil, kan man altid have glæde af at lære mere om den uhyre versatile applikation.

Det er nemlig særdeles nyttigt at have styr på Microsoft Excel regneark, hvad end man er bogholder, revisor, financial controller eller planner, eller sidder med business intelligence eller research i sit daglige arbejde. Der vil nemlig altid være en funktion, man ikke er opmærksom på, og som kan lette arbejds processerne, hvis man ved hvorledes man applicerer den på formålstjenlig vis.

Bliv klogere på Microsoft Excel med et kursus hos 4D

Derfor kan du med fordel kigge på et af de mange Microsoft Excel kurser, som udbydes hos 4D. 4D er en virksomhed, som tilbyder IT relaterede kurser til det danske erhvervsliv – og her finder du blandt andet en bred vifte af Microsoft Excel kurser, som retter sig imod alle fagligheds niveauer.

Læs mere, og find dit Microsoft Excel kursus, på https://www.4d.dk/kurser/office/excel