parfume

Vælg den rette parfume og bestil den online

Vælg den rette parfume og bestil den online

Din duft siger mere om dig, end du måske lige går og tror. Er du typen ,som sætter pris på at gøre et helstøbt indtryk, er det således vigtigt, at du vælger den rette parfume.

Du gør sikkert meget ud af at iføre dig det rette outfit, komplet med smykker og accessories, og sørge for at både hår og makeup sidder som det skal. Men uden den rette parfume til at understøtte dette udtryk vil det ikke være komplet. Og derfor bør du gøre dig umage når du vælger parfume.

Hvordan finder jeg den perfekte parfume?

I jagten på den helt rigtige parfume er det først og fremmest vigtigt at gøre sig klart hvad formålet med parfumen er. Skal du bruge din parfume på natklubben, og skal den virke forførende og måske lidt fræk, kan du gå efter de tunge, krydrede og vovede dufte. Men skal du fortrinsvis bruge parfumen til hverdag på kontoret vil en fyldig parfume hurtigt gå hen og blive alt for dominerende – og måske endda direkte kvalm.

Her kan du med fordel vælge en af de mere luftige og volatile parfume varianter som er lettere og friskere i deres udtryk. Den mest velkendte producent af denne parfume type er Clean, som fremstiller parfumer med fine topnoter som vækker mindelser om nyvasket linned og dugfrisk, solbeskinnet blomster eng. Og det kan man godt leve med når man skal dele kontor med dig dagen lang.

Vælg en parfume som matcher din kemi

Dernæst er det vigtigt at din parfume passer til din egen krops duft. Dette kan du først afgøre når du har været iført parfumen i nogle timer. Derfor kan du med fordel prøve en test parfume eller flere i dit lokale stormagasin eller parfumeri før du beslutter dig endeligt. Og dernæst kan du købe parfumen billigt på sephora.dk